sushi-shop
sushi-shop
sushi-shop

Tojiro Damaskus PRO 63 warstwy
Mistrzowska seria Tojiro

Ten robiący wrażenie damasceński wzór powstaje w skomplikowanym procesie skuwania 62 warstw specjalnej stali niklowej.
Stosunek uchwytu do ostrza zapewnia perfekcyjny balans, jeśli ktoś szuka noża na całe życie to ten nóż o twardości 62 w skali Rockwell'a zaspokoi najwyższe wymagania.

Uchwyt drewniany

Tojiro PRO 63 warstwy, 105mm

Petty Knife

  • Długość ostrza: 105mm
  • Ciężar: 60g
  • Sposób ostrzenia: dwustronnie
  • » więcej informacji
  • Nr art.: F-1037E

Tojiro PRO 63 warstwy, 135mm

Małe Gyuto

  • Długość ostrza: 135mm
  • Ciężar: 75g
  • Sposób ostrzenia: dwustronnie
  • » więcej informacji
  • Nr art.: F-1030E

Tojiro PRO 63 warstwy, 150mm

Małe Gyuto

  • Długość ostrza: 150mm
  • Ciężar: 90g
  • Sposób ostrzenia: dwustronnie
  • » więcej informacji
  • Nr art.: F-1038E

Tojiro PRO 63 warstwy, 170mm

Santoku

  • Długość ostrza: 170mm
  • Ciężar: 195g
  • Sposób ostrzenia: dwustronnie
  • » więcej informacji
  • Nr art.: F-1036E

Tojiro PRO 63 warstwy, 180mm

Gyuto, nóż Szefa Kuchni

  • Długość ostrza: 180mm
  • Ciężar: 185g
  • Sposób ostrzenia: dwustronnie
  • » więcej informacji
  • Nr art.: F-1031E

Tojiro PRO 63 warstwy, 210mm

Gyuto, nóż Szefa Kuchni

  • Długość ostrza: 210mm
  • Ciężar: 200g
  • Sposób ostrzenia: dwustronnie
  • » więcej informacji
  • Nr art.: F-1032E

Tojiro PRO 63 warstwy, 240mm

Gyuto, nóż Szefa Kuchni

  • Długość ostrza: 240mm
  • Ciężar: 260g
  • Sposób ostrzenia: dwustronnie
  • » więcej informacji
  • Nr art.: F-1033E

Tojiro PRO 63 warstwy, 240mm

Nóż do filetowania

  • Długość ostrza: 240mm
  • Ciężar: 200g
  • Sposób ostrzenia: dwustronnie
  • » więcej informacji
  • Nr art.: F-1039E